Fylder flasker for meget? – få hjælp her

Fylder flasker for meget? – få hjælp her

Mange mennesker har problemer med at deres pårørende drikker alt for meget og at det derfor er fyldt med tomme sprut, flasker rundt omkring i huset. Det er en kedelig sag for alle involverede men her kan du få hjælp. Du kan få hjælp hos behandlingscentre, som kender alt for godt til denne situation. Den bedste løsning til at få din pårørende på en bedre livsbane er at søge hjælp og komme i en behandling, som kan hjælpe med at få din pårørende fri for alkohol og på den måde undgå at det kommer til at flyde flasker rundt i huset længere.

Sådan får du den rette hjælp til misbrugsbehandling

Når du og din pårørende har erkendt behovet for hjælp og har fundet ud af at der skal gøres noget ved denne situation, så er det tid til at tage kontakt til et behandlingscenter, som kan tilbyde den rette misbrugsbehandling. De fleste centre har kompetente medarbejdere, som vil gøre alt for at hjælpe din pårørende i forhold til alkoholmisbrug. De fleste centre tilbyder også en gratis telefonrådgivning, så du kan snakke med dem om problematikken og få den rette vejledning samtidigt med, at du kan få anvist den behandling de har, som passer bedst til din pårørende.

Forventningerne ved misbrugsbehandling

Når man starter sin rejse mod et alkoholfrit liv eller bliver sat i gang med en misbrugsbehandling, så skal man selvfølgelig have nogle forventninger undervejs. Hos behandlingscentrene er der ikke blot fokus på at stoppe problematikken med alkoholen eller andre stoffer for patienten/den pårørende men der lægges også vægt på at give den enkelte person mulighed for individuel og personlig udvikling. Derfor er det altså vigtigt før hele processen begynder, at man igen starter fuld af energi og motivation da det er altafgørende for alle involverede parter og essentielt for at bekæmpe misbruget.

Det er for alle

Som sagt ovenover så er det altså vigtigt at vide at en misbrugsbehandling er for alle involverede parter og ikke kun for den pårørende som har et alkoholproblem. Derfor er det også vigtigt at du som pårørende husker at du også får hjælp når du skal i behandling. Derfor er der også afsat tid til en samtale med de sundhedsfaglige medarbejdere og du kan også få hjælp til at få lavet en konkret plan for det videre forløb.

Konklusion

Som I kan se, så er der altså rigtig mange ting som man skal være opmærksom på når man starter i en misbrugsbehandling, men der er også mange ting som man kan gøre for at gøre det nemmere for alle involverede parter og ikke mindst den pårørende som skal af med sit alkoholproblem.

 

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes