Få den bedste herreaften med gutterne

Få den bedste herreaften med gutterne

Er det på tide at have en rigtig herreaften sammen med gutterne? I denne artikel giver vi nogle gode råd til, hvordan du effektivt finder ud af, hvordan du holder den bedste herreaften.

Hvilken type venner er det?

Det er først og fremmest vigtigt at spørge sig selv om, hvilken type venner man har hvis man gerne vil finde ud af hvilken aktivitet man laver sammen. Der er for eksempel nogle venner, som man spiller fodbold sammen med og andre man spiller computerspil med.

Omvendt kan det også være, at man har det type forhold til gutterne, at man hellere vil have nogle øl og snakke lidt. Overvej hvilken type venner du har og hvilken type dynamik i har sammen.

Skal i bestille strip?

Det kan nogle gange også være ret sjovt, at man laver en herreaften sammen med gutterne, hvor man bestiller strip. Det kan i blandt andet gøre gennem siden Skystrip.dk, hvor i kan finde mange talentfulde strippere.

At bestille strip sammen med gutterne er ofte noget, som man ser i Hollywoodfilm. Og hvorfor ikke udleve denne drøm for en gangs skyld? Alt efter hvilken type venner du har, så kan det være meget sjov aften sammen.

 

 

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes