Vin gennem julen – her er nogle der skal prøves

Vin gennem julen – her er nogle der skal prøves

December er den måned på året, hvor fokus er på ren hygge sammen med dem som du holder af. Den er fyldt med mad, vin og festlige begivenheder. I løbet af julen vil du ikke kun opleve den store julemiddag den 24 december, du vil også opleve en masse julefrokoster. Dette byder på en masse forskellig slags mad og en masse hygge i godt selskab. Vil du gerne gøre maden ekstra god, så kan du med fordel købe en god vin, som passer dertil. Er du inviteret til selskab, så kan du med fordel tage en god vin med som værtsgave eller værtindegave. Det er en måde at vise høflighed på og så er du samtidig sikker på, at en god vin bliver serveret.

Her kan du finde forslag til gode vine, som bare skal prøves

De fleste kender til “basisreglerne” eller hvad de nu skal kaldes. Hvidvin til fisk, rødvin til okse og rosé til dessert. Men det er ikke altid de holder stik, det er vigtigt, hvis du ønsker den rigtige vin til middagen og de forskellige måltider, at du sætter dig godt ind i det. Pinot Noir er en druesort, som findes i det meste af verdenen. Den er dog blevet mest kendt på grund af bourgogne vinen. Vil du gerne vide mere om Pinot Noir eller finde en vin der indeholder druen, så kan du finde et stort udvalg af vine med Pinot noir druen her. Bourgognen bliver betragtet som verdens bedste vin og derfor kan det være den ideelle vin til julebordet, men det er ikke kun denne ene vin, der indeholder druen pinot noir. Du kan nemlig finde en helt række af forskellige vine med denne drue og du kan dermed udvide din julemiddag med en god pinot noir vin.

Hvorfor vælge en vin med pinot noir? – tør du begive dig ud i en anden drue?

Fordi bourgognen er den bedste fortaler for pinot noir druen, så er du næsten også sikker på, at vine lavet på denne drue er gode. Samtidig med det, så er druen så udbredt, at du er sikker på, at du et hvilket som helst sted kan finde en vin, som er lavet på denne drue. Det betyder dog ikke, at du ikke kan udvide dit repertoires med andre vine og druer. Er du blevet klogere på emnet eller er du i forvejen vinkender, så kan du trygt begive dig ud i andre druer.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes