Klar til at opgradere dine køkkenskills?

Klar til at opgradere dine køkkenskills?

Har coronakrisen og den dertilhørende nedlukningen givet anledning til, at du har haft mulighed for at optimere dine evner i køkkenet? Måske har du haft ekstra tid til at gå og nusse om maden, måske har du med succes endelig fået opstartet en surdej, måske har du set det som en god anledning til at tage grillen i brug til hvert eneste måltid, eller måske har du nydt at have tid til at kære dig om lækre og langtidssimrende gryderetter, som står og hygger hele dagen, imens du knokler på hjemmekontoret.

Kan du genkende dig selv i et eller flere af ovenstående scenarier? Det er du bestemt ikke alene om. Coronakristen har – når man skal se det med de positive briller – givet anledning til, at danskerne har brugt langt mere tid i køkkenerne, end de plejer. Det er selvfølgelig ærgerligt for de i forvejen hårdtlidende restauranter og cafeer, men alt andet lige er det da positivt, at vi bruger mere tid på madlavningen, end vi gør i en travl hverdag.

Hvorom alting er, er det svært at være uenig i, at god madlavning kræver det rette udstyr. Måske har alle timerne i hjemmet og i køkkenet også gjort dig opmærksom på, at dit køkken og ikke mindst dine redskaber godt lige kunne bruge en opgradering, så redskaberne kan følge med dine hastigt udviklende skills i køkkenet.

Kast dig ud i sous vide med smarte vakuumposer

Det er simpelthen her, foodfreaks.dk kommer ind i billedet. Hos foodfreaks.dk er de mere end klar over, hvor vigtigt det er med gode redskaber, når man giver sig i kast i køkkenet.
Jeg tør godt vove den påstand, at de har alt, hvad du overhovedet kunne få brug for, hvad enten du skal ryge din egen bacon eller “sous vide-tilberede” dit måltid.

Når man vil tilberede sin mad ved sous vide-tilberedning er det helt afgørende, at man har nogle velfungerende vakuumposer, da det netop er hele pointen ved denne tilberedningsform, at maden er vakuumpakket. Det giver en helt fantastisk smag, og du skal ikke have besøgt mange restauranter eller læst mange madanmeldelser og opskrifter, før du ved, at det virkelig er det nye.
Vakuumposerne, som altså er helt afgørende, kan desuden bruges til at ompakke din mad, så det kan (op)holde sig i fryseren helt optimalt – så har du en god undskyldning for at lave lidt ekstra af den lækre mad, når du alligevel er i gang.

Læs mere her: https://www.foodfreaks.dk/vakuumposer-vakuumruller.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes