Tacos fra en madvogn

Tacos fra en madvogn

Tacos er nok en af de retter, der oftest i hele verden bliver serveret fra en mobil salgsvogn, food truck eller andet på hjul! Ønsker du at få denne unikke oplevelse i Danmark? Lej en madvogn eller læs videre her, hvorfor vi synes at tacos fra en madvogn er en hel speciel oplevelse.

I Mexico – tacoens oprindelsesland – bliver retterne serveret fra alt fra cykler, motorcykler, biler og lastvogne! Der er næsten ingen grænser for, hvorfra tacos bliver serveret i Mexico udover de traditionelle restauranter. Ja selv fra både bliver tacos nogle gange serveret. Udenfor Mexico bliver tacos typisk serveret fra restauranter eller madvogne.

Madvogne bliver typisk brugt i USA til at servere tacos. Her bliver de serveret på gaden, uden for kontorbygninger, skoler og til fester. Der er stor efterspørgsel efter den lækre spise og mange fra USA har en favorit taco madvogn, som de ofte besøger. Grunden til dette er at der i USA er mange personer fra Mexico, som har taget denne lækre spise med sig og ønsker at berige USA med denne.

I Europa bliver tacos serveret fra madvogne på en lignende måde som i USA. Dog findes tacos sjældent ude på gaden, men ofte bliver de serveret på street food markeder, til festivaler og til private- og virksomhedsarrangementer. Der er ingen grænser for, hvor madvognene kan servere de lækre tacos henne, men det er dog mere attraktiv for ejere af disse madvogne at servere til arrangementer med rigtig mange deltagere på et sted – dette er ikke altid tilfældet ude på gaden, da de danske gader ikke er så befærdede som i udlandet – især i Mexico.

Indenfor take-away markedet er taco madvogne også begyndt at vækste betydeligt over hele verden. Mobiliteten som følger med at have en restaurant på hjul reducerer risikoen for at sætte sin take-away lokation op et sted, hvor der rent faktisk ikke er kundegrundlag. Så snart at madvognen finder ud af at der ikke er et kundegrundlag, flytter vognen til en ny lokation og prøver denne af. Ovenikøbet kan madvognen bruges til at server lækre tacos til arrangementer, som kan supplere indkomsten under dårlige tider.

Dog behøver du ikke føle at lækre tacos fra madvogne ikke er mulige at spise i Danmark – besøg en af markederne, lej en madvogn eller tag til hvilken som helst festival og du vil nok være så heldig at løbe ind i en taco madvogn.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes